Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Brighter & Bigger Eyes!!!

Αναρτήθηκε από Unknown στις 9/09/2015 06:23:00 μ.μ.

Follow my blog with Bloglovin
Γειά σας και πάλι!!! Στο σημερινό πόστ θα σας δείξω κάποια tips για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα και φωτεινά! Είναι μία πολύ εύκολη τεχνική που πρέπει να την ξέρουν όλες...έχουν ή δεν έχουν μικρά μάτια!


Tip #1:

Το πρώτο τρικ είναι η βάση της σκιάς. Απλώνουμε πάντα τα φωτεινά χρώματα στο εσωτερικό σημείο του βλεφάρου και τα πιο σκούρα στην εξωτερική γωνία. Αυτό βοηθάει να ανοίξει περισσότερο το βλέμμα.
Ξεκινώντας, με ένα πινέλο απλώνουμε μία ανοιχτή σκιά, με λίγο shimmer, στο κινητό βλέφαρο και στην εσωτερική γωνία του ματιού. Αυτό θα βοηθήσει να δείξει το μάτι πιο ανοιχτό και ξεκούραστο. Άμα θέλουμε βάζουμε και λίγη σκιά και κάτω από το φρύδι για να ανασηκώσει το βλέμμα.







Tip #2:

Παίρνουμε μία καφέ ματ σκιά και την απλώνουμε στην κόγχη του ματιού. Αυτό θα δώσει περισσότερο βάθος στο μάτι. Φροντίζουμε να ξεπεράσει ελάχιστα το κόκαλο της κόγχης η σκιά, ώστε έτσι να φαίνεται μεγαλύτερο το μάτι.







Tip #3:

Απλώνουμε στις βλεφαρίδες την αγαπημένη μας μάσκαρα. Καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε πρώτα ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες για να τις γυρίσει και να φανεί μεγαλύτερο το μάτι. Αλλιώς αν δεν έχουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μία μάσκαρα multieffect, δηλαδή να δίνει όγκο, γύρισμα και μάκρος.



Tip #4:

Βάζουμε στην εσωτερική γραμμή του ματιού ένα μπέζ ή λευκό μολύβι, για να φανεί το μάτι ακόμα πιο μεγάλο.




Εγώ χρησιμοποίησα το λευκό μολύβι από την Seventeen, το Supersmooth Waterproof Eyeliner στην απόχρωση White Matte. Το μπέζ μολύβι είναι από την Beauty Line στην απόχρωση Beige Natural.

Μπορείτε να δείτε και πόσο εμφανής είναι η διαφορά ανάμεσα στα μάτια μου. Στο ένα δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα.



Αυτό ήταν και το σημερινό μου πόστ. 
Ελπίζω να σας άρεσε και να το βρήκατε αρκετά ενδιαφέρον!!!

Τα λέμε στο επόμενο ποστ! 
Μέχρι τότε.......Φιλιά Πολλά!!!!






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 

Nickole's World Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos